Kärsitkö masennuksesta?

Kärsitkö masennuksesta?

Jos kärsit masennuksesta, olet varmasti jo kokeillut monia erilaisia hoitokeinoja. Mikäli olisit löytänyt ratkaisun tilanteeseesi, et varmaankaan olisi tullut tälle sivulle.

Yleensä masennuksen taustalla piilee hankala elämäntilanne tai ikävä muisto, jota henkilö ei ole kyennyt ratkaisemaan. Myös keho ja mieli eivät silloin toimi niin kuin niiden pitäisi. Kivut, säryt, voimattomuus ja sekavat ajatukset ottavat ihmisessä silloin vallan.

Olemme auttaneet satoja ihmisiä pääsemään eroon masennuksesta. Kehittelemällämme hoitotekniikalla pystytään poistamaan masennuksen taustalla olevat psyykkiset traumat sekä ongelmat. Hoito-ohjelmaamme kuuluu myös fyysisen kehon hoito, jolla voidaan poistaa mm. erilaisia kipu- ja särkytiloja.

|

Olin kärsinyt noin 10 vuotta syvästä masennuksesta, kunnes löysin Suomen Energiahoitajat Minä Olen -messuilta. Masennukseen olin syönyt lääkkeitä vuosia sekä käynyt aktiivisesti terapiassa ilman lopullista parantumista. Suomen Energiahoitajat auttoivat minua ymmärtämään, että masennus johtui vanhasta traumasta josta en ollut päässyt yli. Tunnin hoidon jälkeen tunsin oloni paremmaksi kuin vuosikausiin. Otin vielä messuhoitojen lisäksi pari lisä hoitoa ja nykyään elän tasapainoista elämää ilman lääkkeitä.

Matti, Helsinki

|

Sain hoitoa alaselän kipuihin ja tunnepuolen asioihin. Kun menin energiahoitoihin, sain tietää että alaselässäni on virheasento. Kun virheasento oli korjattu, niin kivut hävisivät saman tien. Sain myös tunnepuolen asioihin apua, joten nekin käytännössä hävisivät kokonaan.

Diana, Kuopio

|

Kärsin viime vuoden loppupuolella tosi pahasta ahdistuksesta. Siihen sitten pyysin apua Suomen energiahoitajilta. Isäni kuoli aikaisemmin syksyllä ja siitä kaikki vaikeudet sitten alkoivat. Isän kuoleman käsitteleminen ja oman elämän käsitteleminen siinä samalla rupesi painamaan – tuntui että ei saanut henkeä. Samaan syssyyn tuli kauhea työstressi ja masennus. Aloin käymään terapiassa heti isän kuoleman jälkeen, mutta se ei sitten todellakaan auttanut samalla tavalla kuin tämä energiahoito. Nyt henkinen ja fyysinen ahdistus on helpottanut ja minulla on tosi paljon helpompi olla.

Lotta-Rinna Eskelinen, Kuopio

Eroon masennuksesta – Ilmainen pdf-opas

Haluaisin kuvailla sitä tilaa, missä olin, jotta voisit saada käsityksen siitä, mitä se on. Pahaa masennusta on vaikea yrittää kuvata terveelle ihmiselle, koska se on tila, jota ei voi edes kuvitella olevan olemassa. Kuvittele mielessäsi pahin mahdollinen päivä. Kuvittele se mielessäsi tunti tunnilta aamusta iltaan ja yöhön saakka. Kuvittele, että KAIKKI mikä vähänkin voisi vetää mielialaasi alaspäin, tapahtuu tänä samana päivänä.

Tilaa ilmainen opasBodyMind Energy Balancing -metodi

on Suomessa kehitetty vaihtoehtoinen lääkkeetön hoitomenetelmä. Menetelmässä yhdistyvät yli 30 vuoden mittainen ahkera kehitystyö ja 33 eri hoitotekniikan parhaat puolet. Todisteena hoitojen tehokkuudesta toimii yli tuhat tyytyväistä asiakasta ympäri maailman.

Katso lähin hoitaja ja varaa itsellesi hoitoaika

Töttöröö

Nino
Nino Tuovinen

Hoitaja

Toimipaikka: Espoo

nino(a)suomenenergiahoitajat.fi

044-2955119

Toni
Toni Harri

Hoitaja

Toimipaikka: Kuopio

toni(a)suomenenergiahoitajat.fi

040-9351199

Petri
Petri Filipczak

Hoitaja

Toimipaikat: Joensuu, Espoo

petri(a)suomenenergiahoitajat.fi

040-8673766

Miia
Miia Varpalahti

Hoitaja

Toimipaikat: Joensuu, Espoo

miia(a)suomenenergiahoitajat.fi

050-3671725

  logo
Suomen Energiahoitajat Oy

Yritys

Ytunnus: 2399280-7

Ellipsipolku 4 A9

02210 Espoo

info(a)suomenenergiahoitajat.fi

 

Varaa aika tai kysy lisää!

 

Nimi

Sähköposti

Viesti